Lesrooster


 
                           
Rhythm zaal                        
                           
Tijd Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag            
9.30 Zumba FF move-it ClubYoga Fit 50+ Xco                
10.00           Zumba              
10.30 Fit 50+   Xco FF move-it FF move-it                
11.00           FF move-it              
            FF loose-it              
16.00       Kidzz-hop 6-7                  
17.00       Kidzz-hop 8-9                  
18.00   Breakdance 8-13 Hiphop 13+ Kidzz-hop 10-12                  
18.30 FF move-it                        
19.00 Xco FF move-it Zumba FF loose-it                  
19.00                          
19.30   FF loose-it   FF move-it                  
20.00 ClubPower Xco Zumba Zumba                  
20.00                          
21.00 ClubYoga                        
                           
Ride zaal   = MyRIDE                    
                           
      = MyRIDE niet tijdens schoolvakanties              
                           
Tijd Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag            
9.30 MyRIDE MyRIDE MyRIDE Spinning MyRIDE                
10.00           Spinning              
10.30       MyRIDE     Spinning            
11.30           MyRIDE              
12.30                          
16.00       MyRIDE                  
17.00                          
18.00   MyRIDE MyRIDE                    
18.30 MyRIDE                        
18.45                          
19.00     MyRIDE                    
19.00   Spinning   MyRIDE                  
19.45                          
20.00 Spinning Spinning Spinning Spinning                  
21.00       Spinning                  
                           
  Schoolvakanties 2013-2014                      
  Herfstvakantie 12 oktober t/m 20 oktober 2013                    
  Kerstvakantie 21 december 2013 t/m 5 januari 2014                  
  Voorjaarsvakantie 3 maart t/m 7 maart 2014                    
  Meivakantie 26 april t/m 9 mei 2014                    
  Zomervakantie 12 juli t/m 24 augustus 2014                    

Maandag      
  Ride Start Tijdsduur
• MyRide Sports 09:30 40 min
• MyRide Interval 10:10 20 min
• MyRide Fat Burn 10:30 60 min
• MyRide Cardio 18:30 40 min
• MyRide Sports 19:15 40 min
     
     
Dinsdag      
  Ride Start Tijdsduur
• MyRide Cardio 09:30 40 min
• MyRide Sports 10:10 20 min
• MyRide Interval 10:30 60 min
• MyRide Fat Burn 18:00 20 min
• MyRide Interval 18:25 20 min
     
     
Woensdag      
  Ride Start Tijdsduur
• MyRide Fat Burn 09:30 40 min
• MyRide Cardio 10:10 20 min
• MyRide Sports 10:30 60 min
• MyRide Cardio 18:00 40 min
• MyRide Fat Burn 18:40 60 min
     
     
Donderdag    
  Ride Start Tijdsduur
• MyRide Interval 10:45 40 min
• MyRide Cardio 16:10 40 min
• MyRide Fat Burn 16:50 20 min
• MyRide Sports 17:10 40 min
• MyRide Interval 17:50 20 min
• MyRide Fat Burn 18:10 40 min
• MyRide Sports 19:00 40 min
     
     
Vrijdag      
  Ride Start Tijdsduur
• MyRide Cardio 09:30 40 min
• MyRide Sports 10:10 20 min
• MyRide Interval 10:30 60 min
     
     
Zaterdag      
  Ride Start Tijdsduur
• MyRide Cardio 10:45 60 min
• MyRide Sports 11:50 40 min
• MyRide Sports 11:50 40 min

Een kleine impressie van onze werkzaamheden.

Hieronder vind je enkele filmpjes. Hiermee krijg je een kleine impressie van de werkzaamheden.